"Warmte is leefbaarheid"

Een creatief gebruik van texturen en nieuwe technische mogelijkheden, hebben veel veranderd in de wereld van het interieurontwerp.

Samen met de zaakvoerders Steven Callebaut en Didier François staat een team van professionele medewerkers klaar om u deskundig te helpen. Wij verzorgen uw totaalproject, van ontwerp, zowel in 2D als 3D, coördinatie, tot de volledige afwerking.

Naast ons eigen maatwerk integreren wij ook hoog kwalitatief meubilair van gerenomeerde internationale fabrikanten zoals Minotti, PorroRifra, Gessi en Glas ItaliaLichtstudies worden in nauwe samenwerking gerealiseerd met de toonaangevende lichtproducenten Dark en Flos Italia

Niet alleen uw privé interieur, maar ook uw zaak kan volledig door ons ontworpen worden. U wordt bijgestaan met raad en daad om er ook professioneel een succesverhaal van te maken. Wij verzorgen tevens het totaalinterieur van uw buitenverblijf in binnen- en buitenland.

Onze showroom is geopend van ma-vrij van 10.00u-12.00u en van 14.00u tot 17.30u  I zaterdag tot 16.30u  I zondag gesloten  I of op afspraak